Schrijverscafé

Wil je meedoen? Lees dan verder…
(klik voor het laatste nieuws hier)

Ben Voorend organiseert schrijfbijeenkomsten. Het Boek- en SchrijversPlatform Uithoorn biedt vele schrijfmogelijkheden aan. Van schrijf- en dichtmomenten met wisselende thema’s tot schrijftrajecten die wat meer de diepte ingaan.

Voor de wisselende schrijfmomenten kan de groepsgrootte maximaal tien personen zijn. Dan pakken we een voorwerp, een van de jaargetijden, een beginzin of de eerste regel van een gedicht of iets heel anders om over te schrijven.

Voor de dieper gaande schrijftrajecten kunnen zich steeds maximaal vijf personen aanmelden. Dat vraagt immers om een meer veilige setting waar iedereen tot zijn of haar recht kan komen en dan gaan we meer de diepte in en kom je dichter bij jezelf.

Ook is er schrijfbegeleiding en -coaching op maat mogelijk.

Gewoon lekker schrijven tijdens het maandelijks Schrijverscafé

Aan de hand van wisselende thema’s, speelse oefeningen en diverse schrijftechnieken ga je gewoon aan de slag.

Voor iedereen die van schrijven houdt, wel (weer) wat inspiratie kan gebruiken, in de schrijfflow wil komen, nieuwe technieken wil leren, ervaringen wil delen en inspiratie wil opdoen. Of je nu beginnend bent of al meer hebt geschreven, iedereen kan aansluiten. Er zijn veel mensen die wel eens schrijven, maar in de hectiek van alle dag komt het er niet van om dat structureel te doen. Dus doe mee en laat je verrassen.

BSPU bedankt zijn sponsors!