Onze sponsors stellen zich voor

Sparnaay Juweliers

‘Zelf mag ik graag een boek lezen in mijn spaarzame vrije tijd. Ik sluit niet uit dat ik ooit zelf ga schrijven of dichten. Ik heb veel waardering voor het enthousiasme en de daadkracht van de mensen van het Boek- en SchrijfPlatform Uithoorn. Allemaal vrijwilligers. Daarom draag ik graag bij aan de kosten die zij maken voor hun website en al wat er zoal komt kijken bij de organisatie als het BSPU.’

Diederik Sparnaay

Van Hilten alles voor kantoor

‘Met boeken, lezen en schrijven heb ik niet zoveel. Vroegen verkochten wij boeken maar tegenwoordig houden wij ons bezig met kantoorartikelen, -machines  en -meubelen. Toch wil ik graag een steentje bijdragen aan het Boek- en SchrijfPlatform Uithoorn. Gedreven en enthousiaste vrijwilligers die zich in dit geval inzetten voor schrijvende, dichtende en lezende Uithoornaars verdienen gewoon support.’

 Wouter van Hilten

Bruna Mijnders Amstelplein

‘Als team van een boekwinkel houden wij natuurlijk veel van lezen. En zonder schrijvers geen boeken, gedichten en mooie verhalen. De BSPU stimuleert lokale auteurs, beginnend of gevorderd en in welk genre dan ook om hun verhalen naar buiten te brengen en ons mee te laten genieten. Daarom dragen wij de BSPU een warm hart toe.’

Marjan Mijnders

Aankomende activiteiten