Laden Evenementen

Feest voor schrijvers en dichters

Uithoorn – Op zaterdagavond 16 september 2023 vindt in de Thamerkerk het allereerste Boekenbal Uithoorn plaats. Het Boekenbal is een feestje voor schrijvers en dichters uit de regio Amstelland.

Doel is om schrijvers met elkaar en professionals uit het schrijvers- en uitgeversveld in contact te brengen. Want iedereen heeft vragen en iedereen heeft ervaringen.

Schrijven is vaak een eenzame bezigheid. Onze regio heeft veel schrijvers en dichters en de meesten kennen elkaar niet. Daar willen wij verandering in brengen door een jaarlijks feestelijk evenement: het Boekenbal Uithoorn..

Ook voor beginnende schrijvers
Voor dit bal worden alle, óók de (nog) niet publicerende, schrijvers uit de regio uitgenodigd. We hopen op een boeiende mix van oud en nieuw schrijftalent.

In deze regio is veel schrijf- en dichttalent aanwezig en ook partners zijn voor het Boekenbal Uithoorn uitgenodigd, dus de verwachting is dat er zo’n honderdvijftig deelnemers aanwezig zullen zijn.

Meer details volgen nog, maar duidelijk is dat het Boekenbal een uniek evenement gaat worden op een prachtige locatie, dus schrijvers en dichters: meld u allemaal aan via info@bspu.nl met een korte introductie van jezelf. Daarna ontvang je een link van ons naar de betaallink voor de bijdrage in de kosten: € 15,00 p.p., incl. 5 consumptiebonnen en een geweldig feestelijke avond met voordrachten, netwerken, dans met dj.

Volg ons op social media, radio, krant, websites, facebook, want meer informatie volgt nog.

De organisatie van het Boekenbal is in handen van de stichting Cultuurplatform Uithoorn-De Kwakel in samenwerking met het Boek- en SchrijfPlatform Uithoorn (www.bspu.nl)

Het delen van dit evenement stellen wij zeer op prijs!

Ga naar de bovenkant