Update van 5 november

Wij, team BSPU, zijn blij dat alles zo lekker lukt wat we willen! Alleen het vinden van geschikte locaties voor diverse activiteiten, waarbij rust, stilte en een bardienst noodzakelijk zijn, is nog best lastig. Maar we zitten er bovenop!

Hierbij een overzicht van ons nieuws, met een link naar meer informatie.

Ad. 1 – De Verkiezing Dorpsdichter is aangekondigd in de media. In de vergadering met wethouder José de Robles is een thema gekozen in de laatste vergadering. Lees hier alles. Bij de vergadering zat de organisatie (Ben en Amanda) en de juryleden.

Ad.2 – We stonden op 2 oktober jl. op de Cultuurmarkt met een stand en deden aan promotie o.a. met het uitreiken van onze boekenleggers. Kijk voor een impressie met foto’s hier, wellicht sta je er zelf ook op!

Ad.3 – Het Schrijverscafé zat al snel vol op 26 oktober! Wat een goed begin!
Ben Voorend heeft hierover een leuk verslag geschreven. Lees het hier.

Ad.4 – De boekpresentatie zal in januari worden ingevuld door Stasja Köhler, ex-topturnster. Zij heeft een indrukwekkend boek geschreven over misstanden bij de trainingen. Lees hier hoe je je kunt aanmelden om erbij te zijn.

Ad. 5 – De Forumtafel-1 zal op 8 februari het thema Nihilisme dragen. Gastheer Paul Snijders heeft de Uithoornse auteur Youp de Haas -die kennis heeft van dit onderwerp- gevraagd om plaats te nemen aan de gastentafel. Wil je van gedachten wisselen met hem en praten met elkaar over dit onderwerp? Of wil je toehoorder zijn? Hier kan iedereen zich aanmelden.

Ad.6 – Voor heldere afspraken vragen wij auteurs om onze BSPU-overeenkomst te ondertekenen. De overeenkomst is hier te vinden en te downloaden.

Ad.7 – De coronomaatregelen gelden ook voor onze bijeenkomsten. Ze staan dan ook altijd vermeld bij onze activiteiten.

Fijn dat je onze blog volgt en op de hoogte wil blijven van ons nieuws! Deel je mening met ons, als je nog iets mist op onze website. Zie hiervoor de contactpagina.

Namens BSPU,
Ilona van Hilst
(websitebeheer)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *