Team BSPU nieuws

Er is nieuws vanuit BSPU, want het team van BSPU gaat wijzigen. En ook melden wij nieuws over de nieuwe bibliotheek van Uithoorn, want eindelijk gaat deze open! Lees het in dit blog.

TEAMLEDEN BSPU:
NIEUW – Peter Borghaerts, jullie weten wel, hij is sinds 2022 de Dorpsdichter van Uithoorn, komt in juli ons team versterken. We zijn al begonnen hem in te werken. Zijn focus ligt (uiteraard) op de Dichtershoek. Ook zal hij taken overnemen van Paul Snijders en Ilona van Hilst die in juli gaan vertrekken.

VERTREK – Paul Snijders. Omdat Paul eind juli gaat emigreren naar Spanje hebben wij op 4 juli jl. helaas afscheid moeten nemen van Paul. Hij zette zich in voor de FORUMTAFEL en was ook actief in het team, met meedenken en meehelpen zoals bij onze evenementen, o.a. de Cultuurdag Uithoorn. Wij zullen zijn enthousiasme, deskundigheid en inzet erg gaan missen. Lees hier meer.

VERTREK – Ilona van Hilst. Op 1 juli heeft Ilona aangekondigd te zullen stoppen met BSPU. Per september zal onze mede-oprichtster zich volop gaan richten op haar passie, het schrijven van boeken en overige schrijf/redigeerwerkzaamheden. Zij wenst Ben, Conny, Amanda en het nieuwe teamlid Peter alle succes voor het vervolg en bedankt voor de ontzettend fijne samenwerking sinds het allerprilste begin.

NIEUWE BIEB: Op 29 juli 2022 opent de nieuwe bibliotheek in gebouw De Rede, Marktplein 65. De feestelijke opening is op 3 en 4 september! Lees ook het artikel dat verscheen in de Nieuwe Meerbode, klik hier.