Nieuws februari!

Er staan weer nieuwe evenementen op stapel! En er is veel nieuws te vertellen.

 1. De Finale DORPSDICHTER VERKIEZING is zondag 20 februari om 19.30 uur in restaurant GERRIT, vlakbij winkelcentrum Zijdelwaard Uithoorn. Mis dit gezellige dichtersevenement niet! Veel bezoekers hebben zich al aangemeld. Komt u ook applaudisseren voor de nieuwe dorpsdichter? Graag aanmelding klik hier.
 2. Wij zijn onze lokale SPONSORS erg dankbaar! Daarmee kunnen wij activiteiten promoten via posters én leuker maken, met bloemen/wijn/pen als dank! Zie de banner.
 3. We zijn gestart met een YouTube-kanaal. Onze tags zijn o.a. BSPU en Uithoorn, dan vind je ons snel. De eerste filmpjes (Forumtafel-avond) staan nu online.
  Zie hier: https://www.youtube.com/channel/UC4sUigt_SVWwK5xktpnmkLg .
 4. De DICHTERSHOEK gaat van start: zondagmiddag 6 maart om 15.00-17.00 uur.
  Meld je gauw aan, want vol=vol, dus klik hier.
 5. Het SCHRIJVERSCAFÉ kan weer starten: dinsdagavond 15 maart om 19.30-21.30 uur. Meld je van tevoren aan, klik hier.
 6. De nieuwe FORUMTAFEL in mei heeft het thema: Klimaatroman. Meer informatie van Paul Snijders, onze gespreksleider, volgt binnenkort.
 7. De auteur voor de BOEKPRESENTATIE eind april is bijna bekend. Ons teamlid Conny Vos is met diverse auteurs in gesprek. Volg ons nieuws!
 8. Onze nieuwe activiteit KINDER-LEESCLUB gaat volgend kwartaal van start. Onder begeleiding van ons jonge teamlid Samantha Fleijsman en een tweede begeleider komen kinderen toe aan rustig en gezellig samen lezen! Volg ons nieuws hier.

Wij staan open voor suggesties om onze activiteiten aantrekkelijk te maken voor de regio van Uithoorn en De Kwakel. Laat het ons weten!

Tot ziens!
Team BSPU