Uitnodiging finale Dorpsdichter!

UITNODIGING: Finale Dorpsdichter d.d. 20 februari 2022.

Nog even en dan zal de nieuwe dorpsdichter van Uithoorn bekend zijn. Zondag 20 februari zullen zes kandidaten strijden om deze eervolle titel die je ambassadeur maakt van de poëzie in Uithoorn. Het belooft een leuke en afwisselende avond te worden vol inspirerende woorden en klanken. De horeca-locatie Gerrit wordt die avond een woorden-walhalla.

Minder inspirerend is dat we nu nog niets weten over de geldende coronamaatregelen op 20 februari. Wij gaan daarom uit van de huidige maatregelen. De finale zal daarom om 19:30 uur starten. Deur open vanaf 19:00 uur en bij de deur moet u uw QR-code laten zien en zal een medewerker u een zitplaats toewijzen. Het programma eindigt om 21:30 uur. Ook geldt er een maximum aantal van 40 toeschouwers. Daarom is het van belang dat u zich van tevoren aanmeldt. Dat kan via het mailadres dorpsdichteruithoorn@gmail.com

Wees er op tijd bij, want deze avond wilt u niet missen! Het programma wordt afgewisseld door het zangduo Solid, bestaande uit Judith Beuse en Corinne Rijnders, en op de piano Ireen van Bijnen.

Kortom, een gezellige, inspirerende avond. De organisatie hoopt u 20 februari te mogen ontvangen bij Gerrit Uithoorn, Alfons Arienslaan 1, 1422BP (bij het Zijdelwaardplein).