Impressie Cultuurmarkt Uithoorn 2021

2 oktober 2021 IMPRESSIE VAN DE DAG

Allereerst dank aan onze vrijwilligers, die de stand van Boek- en SchrijfPlatform Uithoorn hebben bemand en opgebouwd. Goed werk!

De organisatie van de Cultuurmarkt zat goed in elkaar (promotie, locatie, kramen, catering ) en er was een duidelijk podiumprogramma. Alle verenigingen, van koren tot dansgroepen, mochten optreden en/of preken voor eigen parochie. Ook wij, Boek- en SchrijfPlatform Uithoorn (BSPU) waren paraat (Amanda en Ilona). Alles gebeurde bij een lekker zonnetje, tot de regen om 15.20 uur losbarstte. Toen was het inpakken en wegwezen!

Onze wethouder en loco-burgemeester José de Robles opende om 10.00 uur de Cultuurmarkt. Met het sociaal domein in zijn portefeuille heeft hij zich de hele dag laten zien en stak hij bij iedere kraam zijn licht op. Dat is fijn!

Speciaal vermelden wij hier de Dorpsdichter Uithoorn, Gerardo Insua Teijeiro. Met een sterk optreden sloot hij af met een oproep. Hij is verhuisd naar Groningen en daarom zoekt Uithoorn een nieuwe Dorpsdichter. Iedereen kan zich nu inschrijven (o.a. via BSPU) en meedoen met de nieuwe verkiezingen. Meer informatie volgt in de media en op deze website, klik hier.