Forumtafel-2 “De invloed van de Klimaatroman”

De 2e forumtafel van 2022 vindt plaats op dinsdag 10 mei om 20.00 uur en duurt circa 2 uur, inclusief pauze. – Foto boven: Hebban.nl*

Is de strijd tussen werkelijkheid en fictie over het klimaat  in de literatuur definitief losgebarsten? De tweede literaire forumavond van Boek- en SchrijfPlatform Uithoorn is gewijd aan de klimaatroman, een relatief nieuw genre dat natuurlijk sterk inspeelt op de invloeden van klimaatverandering en de gevolgen ervan. Steeds meer auteurs storten zich op het thema en, hoe kan het anders, er zijn steeds meer lezers.

Heeft u een of meer klimaatromans gelezen? Of bent u er een aan het lezen? Wilt u actief uw mening, visie, waardering of afkeer erover geven? Dan zijn wij op zoek naar u!

Bent u geïnteresseerd om als tafelgast te discussiëren over dit onderwerp?
Gespreksleider Paul Snijders hoopt op een meer dan levendige en misschien wel verhitte discussie. Of zit u liever in het publiek? Laat de forumtafel tot leven komen; kom luisteren. Als ‘gewone’ toehoorder bent u meer dan welkom (a.u.b. even aanmelden). Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar aan tafel en voor het publiek. Vol=vol.

*) zie info over klimaatboeken op de website van HEBBAN.nl: https://www.hebban.nl/artikelen/klimaatfictie-eindelijk-in-opkomst?fbclid=IwAR1wf7FwRqZ2kD6YY5MRotiuOqhvl-PEkbl9CEYuubeKiFYr1wyhmExYTl0

Aanmelding is nodig voor tafelgasten en publiek bij Paul Snijders.
Stuur een e-mail naar: pachinco05@hotmail.com. Let op: dit is “pachinco” met de cijfers 0 en 5. Zie ook informatie hier.

Thema: Klimaatroman
Gespreksleider: Paul Snijders
Tafelgasten: Kom en discussieer mee!
Publiek: max. 30 (aanmelding noodzakelijk)
Locatie: Gebouw De Kuyper, Kuyperlaan 50 (achter Het duet), Uithoorn
Coronacheck: o.b.v. de actueel geldende corona richtlijnen van het RIVM (evt. bij binnenkomst een check en bij loopacties een mondkapje dragen).

==Paul Snijders==